UPP TILL 50% RABATT

BLACK WEEK

Grymma deals t.o.m. 2 december 2024

Black Friday och Black Week 2024 hos Grip4days

Välkommen till Black Friday och Black Week hos Grip4days, här hittar du många heta erbjudanden på MTB produkterna vi älskar!

Black Week sätter igång 25 november och pågår till Cyber Monday 2 december 2024.

Black Friday startar 29 november 2024 med extra fina erbjudanden hos oss.

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är årets  absolut största shoppingdag.

Varför Grip4days?

  • Fri frakt över 900 kr & Fria returer inom SE
  • 14 dagars öppet köp
  • Personlig och snabb service

Vanliga frågor

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, förbereda inköpslistan och vara redo för en dag full av shopping.

2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november
2025: Black Friday infaller fredagen den 28 november
2026: Black Friday infaller fredagen den 27 november

Den största förändring vi sett de senaste åren är en övergång från en dag med intensiva shoppingaktiviteter till en hel vecka av shoppingextravaganza som döpts till Black Week. Detta ger våra kunder fler möjligheter att hitta de bästa priserna och produkterna som de söker. Många har upplevt en stress under den traditionella Black Friday-dagen, men genom att sprida ut kampanjen över en längre period kan vi minska trängseln i butikerna och skapa en mer avslappnad shoppingupplevelse.

Vid order över 900 kr får du fri frakt inom SE! Övriga order kostar frakten 69 kr. Övriga länder läs mer här.

Inget! Vi har kostnadsfria returer inom SE med möjlighet för smidiga returer med QR kod. Läs mer här

Produkter som inte längre går att beställa eller köpa kommer inte att fyllas på under kampanjen.